Monday, December 7, 2009

rancang hidup pasca diploma

mmmmm,,, dulu pas SPM xkeje lagi sebab masa tu pikir kecik g kot,,, duk rumah tidur 18jam sehari selama setahun,,, tu hidup aku pasca SPM,,, ni pasca dip ni mcm mane plak,,,? boleh nak maraton tido 18 sehari lagi mcm zaman pasca SPM dulu? mahu kene tendang kuar rumah,,, adeh!!! tengok kwn2 punyer r seksa cari keje,,, aku ajak jual dadah xnk,,, kan cepat kaya,,, n cepat gak mampos!!! hohohohohhohoooo,,, nak jadi ape ek? adeh,,, seminggu je lagi ni,,, xsabo pon ade,,, ngah habis kan sisa2 hidup kat penang ni,,,

keje?
mmmmm,,, ade plak aku pengalaman kerja,,, dulu praktikal pon main2,,, siap bleh balik rumah lagi tido,,, ckp konon2 balik sebab senggugut!!! hahahahaa,,, ngah keje sempat je p shopping,,, ponteng keje seminggu lari balik johor,,, on9 time keje sampai daily report hancur,,, p keje sebab boring duk rumah,,, hahahaahaa,,, patut 1 pon xdapat,,,,!!! pengalaman xda,,, mcm mane nak ngadap situasi kerja sebenar,,,

futher study,,?
ofcourse la,,, kata mak, aku ni tua belajar je,,, xpe janji bahagia,,, bahagia ke study? hohohohohhohooo,,,

kawin,,,?
oh no!!! mintak di jauhkan dulu wat sementara waktu,,, AMIN!!!

aktiviti pengangguran,,,?
ni maybe,,, sebab seronok pe duk rumah,,, bangun tido breakfast dah siap,,, boleh tido tengah2 hari,,, bleh on9 26jam sehari,,, bleh merayap anytime,,, boleh tanam2 pokok keliling rumah,,, hohohohooo,,, ni r baru betul2 bahagia,,, yg tak bahagia 1 je kalau duk rumah,,, kene bangun awal,,,, hahaahahahahaa,,,, adoi,,, alergik!!!

tapi mak aku dah sound awal2,,,
"pasni ko jgn duk membuta je kat rumah,,, kalau xnk kene tendang pagi2 buta mcm selalu, balik k p cari keje",,,
adeh,,, gangster mak aku,,, kejut aku pakai penyepak je,,, mane tak nyer,,, kejut aku mcm kejut tunggul kayu,,,heheheeheheh!!!! biase r tu mak,,, name pon student,,,muahaahahahaha

1 comment:

ceqzue said...

skrg sudh besar..
kne keje...
nti nk kene pkai kete besar,umh besar,mst cr bf kaya..
huhuhuhuu....
keje oh keje..